Grondwerk

Wilt u de tuin zelf anders inrichten maar moet daar veel grond bij verzet worden? Of een buitenverblijf dat u wilt bouwen maar het grondwerk nog moet worden opgepakt? Wij weten wat ons te doen staat.

Een goede basis voor uw tuinproject

De buitenruimte rondom uw woning of bedrijfspand (opnieuw) inrichten begint met een goede basis. Het grondwerk zelf doen vraagt veel inspanning en aan- en afvoer van grond en zand. Wij hebben dagelijks met grondwerk te maken en beschikken over de juiste machines om dit snel en efficiënt uit te voeren. Dus wilt u straatwerk voorbereiden, de basis maken voor een buitenverblijf of moet er grond/zand worden vervangen? Neem dan contact met ons op voor de uitvoering van het grondwerk.

Wanneer de grond erg zanderig is, of dat er vooral zand is gebruikt om de tuin te vullen en u wilt meer grond voor bomen en planten, dan moet de grond verbeterd worden. Hoveniersbedrijf Olieman voert de grondverbetering graag voor u uit.

Wilt u de hele tuin ontworpen en aangelegd hebben? Neem dan contact met ons op voor een tuinontwerp op maat of de complete tuinaanleg.

Goed grondwerk voor een fijn buitenleven

Door goed na te denken over wat u met uw terrein wilt, blijkt vaak dat er bij (her)inrichting grondwerk komt kijken.  Het zand ligt bijvoorbeeld daar waar grond nodig is, en andersom. Bovendien wordt een buiteninrichting altijd spannender wanneer er hoogteverschillen worden gecreëerd. En dat is nu net waarom u de buitenboel aanpakt, een fijn buitenleven voor iedereen die gebruik maakt van uw terrein. Kortom voordat u gaat beginnen is het goed om alvast na te denken over het grondwerk.

Komt u hier zelf niet uit of beschikt u niet over de juiste middelen? Neem dan contact met ons op voor het grondwerk van uw project.

Wilt u ook een fijn buitenleven?

Een fijn buitenleven met het hele gezin begint bij Hoveniersbedrijf Olieman. Ook voor bedrijven die kiezen voor een natuurlijke uitstraling kunnen bij ons terecht voor grondwerk, tuinontwerp en tuinaanleg.