Over ons

We zijn een hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van nieuwe tuinen. Onze visie is dat jong en oud een groen buitenleven verdiend.

Aangenaam

Jos Olieman, het gezicht van Hoveniersbedrijf Olieman uit Waardenburg. Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest bij 2 hele verschillende hoveniersbedrijven was het tijd voor de volgende stap. 

“Bij mijn werkgever heb ik me gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe tuinen, maar ook renoveren van bestaande tuinen. Dit varieerde van kleine voor en achtertuinen tot grote projecten op landgoederen. De ervaring die ik hierbij heb opgedaan, heb ik ingezet om in mijn eigen netwerk tuinen te ontwerpen. Door beide disciplines te combineren biedt ik nu als zelfstandig hoveniersbedrijf de volledige nieuwe tuin aan. Van ontwerp tot oplevering van uw droomtuin.”

Het uitgangspunt van Hoveniersbedrijf Olieman, is het realiseren van een comfortabel buitenleven voor families en representatieve tuinen voor bedrijven.

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Neem dan contact met ons op en ik kom graag bij u langs om uw wensen om te zetten in een droomtuin.

Wilt u ook een fijn buitenleven?

Een fijn buitenleven met het hele gezin begint bij Hoveniersbedrijf Olieman. Ook bedrijven die kiezen voor een natuurlijke uitstraling kunnen bij ons terecht voor grondwerk, tuinontwerp en tuinaanleg.