Tuinaanleg

Een mooie en praktische tuin komt er niet vanzelf. Van ontwerp tot oplevering verzorgen wij de complete tuinaanleg. Of het nu gaat om de tuin rond uw woning of om de aankleding van uw bedrijfsterrein.

Een groen buitenleven voor u aangelegd

Als er ruimte is om het huis, wilt u daarvan genieten. En wat is nu mooier dan een groen buitenleven voor de hele familie? Hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in de aanleg van tuinen die passen bij de wensen en behoeften van de gebruiker. Door straatwerk, borders, bomen, groenstroken, hagen en buitenverblijven te combineren, ontstaat er een groen buitenleven voor ieders plezier.

Heeft u een bedrijf en wilt u een representatief bedrijfsterrein of een tuin naast uw pand? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor een duurzame, representatieve en onderhoudsvriendelijke tuin. We combineren beplanting met straatwerk passend bij uw huisstijl. Daarbij creëren we met plezier een beschutte plek waarin u buiten werktijden of in pauzes tijd in een groene omgeving kunt doorbrengen.

Weet u niet goed wat uw wensen zijn? Neem dan contact met ons op voor een tuinontwerp op maat.

Van ontwerp tot oplevering

Een tuin is niet zomaar even een straatje leggen en wat plantjes poten. Zowel tuinen bij woningen als bedrijfspanden zijn bedoeld voor jarenlang buitenleven plezier. Daarom denken we graag verder en kunnen u daarom adviseren over het ontwerp, passend bij uw woonwensen of huisstijl van het bedrijf. Wilt u tot laat in het seizoen buiten zitten, barbecueën of met goed gezelschap wat drinken? Of wilt u een leefgebied voor de van nature aanwezige dieren creëren? Dit soort zaken nemen we met het ontwerp al mee.

Als het idee voor de tuin er is, moet deze worden aangelegd. We zijn gewend om een tuinproject efficiënt op te pakken. Met oog voor uw woon- en werkomstandigheden, beperken we de overlast tot het minimale. Bovendien zijn we gewend om ieder project in één keer af te maken, voorkomen we dat u een langere periode op uw tuin moet wachten. Interesse? Neem contact op voor uw tuinproject.

Wilt u ook een fijn buitenleven?

Een fijn buitenleven met het hele gezin begint bij Hoveniersbedrijf Olieman. Ook voor bedrijven die kiezen voor een natuurlijke uitstraling kunnen bij ons terecht voor grondwerk, tuinontwerp en tuinaanleg.