Tuinontwerp

Bij hoveniersbedrijf Olieman bent u bij het goede adres voor het ontwerpen van uw mooiste tuinontwerp. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en het betreffende perceel te beoordelen. Op basis hiervan werken wij een 3D-tuinontwerp uit en na definitieve goedkeuring van u is dit de basis van uw nieuwe buitenleven.

Het juiste tuinontwerp is meer dan design

Een nieuw huis, helemaal klaar, alleen de tuin nog. Heeft u de inspiratie niet meer of is het gewoon niet uw ding? Of wilt u een representatieve tuin rond uw bedrijfspand? Laat dat maar aan ons over. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn. Denk hierbij aan de functie van de tuin, alleen voor de sier of wilt u er ook actief in leven? Wilt u een natuurlijke omgeving voor de lokale dieren creëren of wilt u het liefst een moestuin in een deel van de tuin? Is er behoefte aan een buitenverblijf, voor opslag of om langer in het seizoen van de tuin te kunnen profiteren?

Allemaal zaken die voor ons gesneden koek zijn. We hebben een royale ervaring in het ontwerpen van de meeste uiteenlopende tuinen. We hebben al veel klantwensen uit laten komen in het ontwerp van de tuin dus werken ook uw tuinontwerp graag voor u uit.

Is het ontwerp klaar, maar moet de tuin ook aangelegd worden? Neem dan contact met ons op voor de tuinaanleg.

Uw droomtuin visueel gemaakt

Voordat een tuin vorm krijgt, wilt u goed nadenken over wat u van uw buitenruimte verwacht. Maar dit valt niet altijd mee, zolang u het niet voor u ziet. In dat geval helpt het om een 3D-tuinontwerp te laten maken. Of het nu om een grote of kleine tuin gaat, een bedrijfsterrein of een balkon. Hoveniersbedrijf Olieman maakt een visueel ontwerp waarop u kunt zien hoe de tuin eruit komt te zien. Dit helpt u mee om goede beslissingen te maken, en voor de hovenier om uit te rekenen wat de kosten zijn.

Gaat u voor een strak design waarbij recht straatwerk afgewisseld wordt met borders? Of kiest u liever voor een Engelse landschapstijl met slingerende paden, vijvers, bomen en lanen? Wij maken het ontwerp visueel.

Wilt u ook een fijn buitenleven?

Een fijn buitenleven met het hele gezin begint bij Hoveniersbedrijf Olieman. Ook voor bedrijven die kiezen voor een natuurlijke uitstraling kunnen bij ons terecht voor grondwerk, tuinontwerp en tuinaanleg.